Gott nytt år!

2014 har nu börjat lite smått och jag har kollat lite i kristallkulan för att spå vad som kommer hända under året. Det ser bra ut, både sportsligt och företagsmässigt. Har satt upp mål att få till träningen så bra som förra vintern, och se till att vara en given sistasträckslöpare inför 10mila, sen blir det väl ett nytt försök på SM då årets blev lite förstört pågrund av sjukdom.

När det gäller företaget så utvecklas det hela tiden. Så ett tips är att hålla utkik både kring Progmera och det nya bolaget Running Systems Sweden AB. Dessutom kanske det även dyker upp andra projekt under året som jag kommer att marknadsföra på FacebookTwitter eller i framtiden kanske något helt annat sätt, ni kommer nog i alla fall inte missa det.

När det gäller bloggen så kommer jag från och med nu ta en paus från den i oviss framtid. Domänet och sidan kommer ligga kvar men jag kommer inte skriva regelbundet, om jag ens kommer att skriva alls. Det är inget lätt beslut då jag själv tycker det är väldigt roligt att gå tillbaka och läsa i den. Första inlägget skrev 22 maj 2008, totalt sett har det skrivits 1156 inlägg, 1056 kommentarer, ca 84 380 st besökare med 10 februari 2009 som den populäraste dagen då det under den dagen var 358 besökare. Det var även år 2009 som helt klart var bloggens populäraste år. Men nu blir bloggen pausad och fokus på annat ett tag framöver.

Hoppas ni får ett bra år med många spännande händelser!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Bloggen och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.