Adventskalender: Lucka 21

Idag fortsatte resan upp till Dalarna i förstaklass på tåget som så vanligt var i tid. Väl på tåget passade jag även på att testa på att använda mina prio poäng för att handla lite att äta. Rätt schyst för då behövde jag inte lägga ut en krona. Väl hemma hos mamma så stod granen redo att bli klädd, så det var bara börja arbetet med att göra den fin inför julen.

Julgranen är nu klädd.

Julgranen är nu klädd.

När vi fått ordning på granen kom Ulrika, Johan och Nova på snabb besök innan de åkte vidare till pappa. Tråkigt nog var Nova väldigt rädd för mig och grät när jag försökte prata med henne, så jag funderade på om hon verkligen förtjänar julklapp från mig. Men innan de åkte lyckades jag i alla fall få en kram, så hon får kanske sin julklapp i alla fall.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Adventskalender och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.