Adventskalender: Lucka 19

Idag var jag bjuden till LMS:s julbord på lunchen. Hade inga förväntningar när jag åkte dit och hade en matlåda på jobbet i reserv. Den behövdes dock inte för var otroligt mätt när jag åkte från motorstation. Det började med glögg, pepperkaka och skumtomte, sedan fick vi sätta oss till bords vid en fullproppad tallrik med diverse olika kallrätter så som skinka, korv, lax, sill och till det bjöds det på julvört. När vi var klara med det blev det potatisgratäng, prinskorv, köttbullar och janson. Tyvärr glömde jag som vanligt att fota tillställningen, men då en fin och väldigt god kladdkaka tillsammans med smultronsorbet väntade på mig när jag kom hem så tycke jag dagens bild ändå blev ganska passande.

Kladdkaka och hemgjord smultronsorbet.

Kladdkaka och hemgjord smultronsorbet.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Adventskalender och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.