Adventskalender: Lucka 17

Det här med att ha en advendskalender med en bild varje dag var svårt, speciellt om den ska vara tagen samma dag. Vissa dagar hinner man liksom inte med det och andra dagar finns det inte så mycket att ta kort på. Så då vet jag i alla fall var de inte kommer bli för kalender nästa år. Men nu ska jag i alla fall slutföra årets kalender, bara 6 dagar kvar till jul! uch, jag som har så mycket som jag vill fixa med innan.

Idag blev det i alla fall att ta hand om de ett antal veckors affärshändelser och se till att få in papperna i pärmarna och debet och kredit händelserna in i bokföringsprogrammet.  Gick som tur var ganska smidigt och snabbt.

Bokfört senaste veckornas händelser.

Bokfört senaste veckornas händelser.

Efter arbetsdagen iväg och köra intervaller. Tyvärr fick jag känningar i vänsterfoten så nu blir det väl till att ta lite lugnare med löpningen och mer alternativt. Tyvärr så finns det ingen snö så man kan åka skidor och det ser inte så ljust ut för det framöver heller.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Adventskalender och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Adventskalender: Lucka 17

  1. Gunilla Andersson skriver:

    Det blir akvanova i Borlänge ta med byxor!

Kommentarer inaktiverade.