Adventskalender: Lucka 14

Dagen började med ett fint långpass nere i Rimforsa på en sådär 17.5 km på 2.15 ungefär, ganska kuperat men mestadels väldigt fin. Efter ett kort stopp hemma för att hänga blöta kläder åkte vidare ner till stan för att äta en god Kinabuffé. Mätta och belåtna så gav vi oss ut bland folkvimlet för att leta julklappar, som tur är skulle vi inte köpa så många, och jag tror vi hittade allt vi behövde. Så att vi nu är klara inför julafton, som kommer skrämmande snabbt. Men ser framemot julfirandet i Dalarna, med det är mycket man vill hinna med innan..

För att bevisa min skicklig matkonst med kinapinnar så tog vi en bild när vi åt:

En god middag på restaurang på stan.

En god middag på restaurang på stan.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Adventskalender och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.