Adventskalender: Lucka 5

Det är inte lätt att hitta på ett företagsnamn, jag är ganska nöjd med Progmera, men då jag nu startat ett gemensamt aktiebolag tillsammans med Markus så var det dags att hitta på et nytt namn. Vi kom på Robustic AB men det var förlikt någon förening, sedan bestämde vi oss för Running Systems AB men det var för allmänt. Det slutade med att vi la på Sweden så namnet som blev godkänt tillslut blev: Running Systems Sweden AB. Men då vi kommer marknadsföra oss genom produktnamnen så får det vara ok. Så här kan det alltså se ut när man spånar namn

 

Nytt bolagsnamn spånas fram.

Nytt bolagsnamn spånas fram.

Det som bolagets fokus kommer vara  på i början är att vidareutveckla gymsystem och sen kanske porta över det till flera marknader. Markus kommer till att börja med vara här 1 dag i veckan, och de dagar vi fått hittills så tycker jag det känns riktigt bra då han är en riktigt duktig utvecklare, så jag tror bolaget kommer kunna komma långt!

Jag kommer ha kvar mitt egna företag Progmera och driva konsultuppdrag och så via det bolaget tillsvidare. Vem vet båda bolagen kanske växer och får anställda inom en rimlig tid.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Adventskalender och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Adventskalender: Lucka 5

  1. Gunilla Andersson skriver:

    Det händer saker hela tiden i ditt företagsamma jobb liv!

Kommentarer inaktiverade.