Hocky LHC mot Färjestad

Igår kväll fick vi besök från Norrköping, då Annas föräldrar och bror kom på middag och bjöd sedan på hocky i Cloetta center. Middagen var god men matchen var ganska seg.. Första perioden var verkligen kass, då är det roligare och sitta och titta på innebandyn som jag spelar med Infor ibland på fredagar.. Sen bättrade de väl på sig i de andra perioderna men tycker det var mest ruff nere i hörnen, och alltid bråk efter det blev avblåst. Så det kommer nog inte bli så många fler matcher närmaste tiden, även om jag vet att pappa vill komma på besök när Leksand ska spela match här. Men det kanske är mer drag på de matcherna.

Något som det dock var mer drag på var reklamen! Jäklar vad man överväldigades med reklam, både genom högtalarna, skyltar och TV apparater, före under och efter. Vid varje avblåsning. Det är rätt otroligt att man betalar ganska bra för att gå och kolla på en match och så är det reklamen man får se mest av..

Dela med dig
Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.