Summering av OL-konvent

I helgen, eller sedan fredag lunch så har jag varit på OL-konvent som soft arrangerade, tillsammans med runt 300st andra. Om jag gör en höftning så var det, om man bortser från landslaget, runt 90 % över 50år och runt 80% män.. Då det var en intressant och rolig tillställning så var det ju lite tråkigt att det inte var lite fler yngre med, men men de får skylla sig själva 😉
Det var full fart med föreläsningar, workshops och gala middag så det hanns inte med så mycket träning för min del, förutom ett lite kortare på lördag lunch. Landslaget som var där tränade dock desto mer.

Vad var det som pressenterades på konventet då? Njo att orientering.se får en ny hemsida. Ny arrangörshandbok och nya IOF kartnorm, det nya kartprojektet där man som vanlig Svensson lätt ska kunna köpa en karta, ett intressant projekt som kan medföra att det blir enklare att köpa kartor och sticka ut och träna på. Mycket mer sas även och alla dokument från konventet kan ni hitta här.
Förutom det fick vi även presentation av nya sponsorförsäljaren och marknadsansvarige på SOFT, ingen av dessa orienterare sedan tidigare, men ändå är det de som ska sälja vår idrott? spännande.
Annars var ledorden att vi ska börja prata mer gott om vår idrott, så säger här till alla som inte orienterar, det är roligt att orientera, du borde prova på det!

Några bilder tagna av orientering.se

Stefan Hyttfors föreläste

Stefan Hyttfors föreläste

SOFT presentera den nya grafiska profilen

SOFT presentera den nya grafiska profilen

Galamiddag på Lördagskvällen.

Galamiddag på Lördagskvällen.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Orientering och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.