Affärsresan snart över

Har under fredag och Lördag haft workshop i Stockholm med personerna som jag ska samarbeta med för en helt ny tjänst inom smarta program för företagare. Berättade om att jag hade ett första möte om det när jag var nere i Göteborg. Projektet går sakta men säkert framåt och jag fortsätter jobba med det två dagar i veckan och som alla andra projekt hoppas jag på att det kommer flyta på bra framöver.

Förutom workshoppandet så var vi även på Baket, då en i teamet är basketcoach. Var faktiskt bättre än förväntat, så nu börjar jag fundera på om man kanske ska gå på en Dolphin match, det sägs ju att de är bra.

Nu är inga resor närmaste tiden inbokat, dock endel affärsmöten på hemmaplan, redan imorgon faktiskt. Dels på förmiddagen om Wahlink plats och på eftermiddagen med LMS för att de ska komma igång ordentligt med det nya systemet.

Men närmaste timmen blir på stationen i Stockholm och spana på folk medan jag väntar på tåget hem till Linköping.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Företagare och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.