Skapat en ny marknadsföringskanal

För att överleva som företagare måste man marknadsföra sig, eller låta andra marknadsföra mig :) Jag har därför gjort i ordning en ny försäljningskanal, nämligen affiliate.progmera.se.

En kort beskrivning på hur flödet ser ni nedan, ni kan dock bli Affiliate även om ni inte har en hemsida. Varje erbjudande har nämligen en unik länk som ni kan använda om ni tipsar vänner och bekanta via mail eller i sociala medier. Så det finns inga hinder för er att testa det redan idag.Så nu hoppas jag att ni marknadsför det på ett bra sätt så att ni tjänar bra med pengar. Har ni tips eller frågor är det bara höra av er.

ps. ni har väl inte glömt att gilla min företagssida på facebook?

Dela med dig
Det här inlägget postades i Företagare och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.