XC-race och besök

Starten på årets XC-race.

Starten på årets XC-race.

Helgen började med trevlig taco-kväll med några kompisar på fredagskvällen, lite spel och flygande med helikopter :) Så blev ganska sent, var väl hemma och i säng vid halv 12. Så det var ganska tungt att komma upp tidigt dagen efter och åka till motionscentrum för att hjälpa till på XC-race. Men det gick väl ändå ok. Hjälpte först till med att mata in alla efteranmälda, och oj vad många det blev, 70st som anmälde sig på plats av runt 280 deltagare, som var nytt rekord! När starten gick hjälpte jag till med att fixa sportdryck och där efter stod jag vid mål och delade ut vattenflaskor. Tycker dock de såg lite för rena ut i år, med tanke på hur det sett ut tidigare år. Men det är väl pga den fina och torra sommaren.

När de alla kommit imål bar det sedan av hemåt för att plocka ihop lite och sedan ner till station för att plocka upp Pappa, som kom på besök. Gjorde väl inte så mycket speciellt, men vi passade på att sätta upp min reklamskyllt då han tyckte jag borde marknadsföra mig lite bättre :) Annars tog vi det ganska lungt och spelade lite spel och gick och kollade på alla nybyggda hus..

Nu fortsätter veckan med jobb från Norrköping under måndagen och sedan i Linköping tisdag-torsdag och på fredag bär det av upp till Stockholm för arbete där.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till XC-race och besök

  1. Emmanuel Holland skriver:

    Äntligen är det nån som tar tag i en sak som vi som åker XC cupen pratat om i flera år, att det är så små startfält och långloppen bara ökar.

Kommentarer inaktiverade.