Boktips: Idèbok 2

Idebok 2Ett sätt att utvecklas på är att läsa böcker, och jag försöker läsa inspirerande och lärorika böcker. Då jag läst några riktigt bra böcker senaste tiden tänkte jag dela med mig av dem här så att även ni kan inhandla dem och läsa lite för att utvecklas och få inspiration.

Den första boken boken jag tänkte tipsa om är Idèbok 2 av Fredrik Härèn. En väldigt inspirerande bok som fungerar för alla oavsett om du jobbar, driver eget eller är arbetslös. Ganska många tomma sidor, för att du själv ska ha plats att skriva upp alla idéer som du kommer på under tiden du läser boken, och jag kan lova att du kommer behöva dessa sidor för att skriva på. Boken är på svenska och väldigt lättläst.

Vill ni köpa boken så hittar ni den här på Bokus.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Boktips och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.