På Eget företag mässa

Mässan Eget företag 2013
Igår så var jag en heldag uppe i Stockholm på Mässan Eget Företag på Stockholmsmässan i Älvsjö. Det var en hel del andra företag där som även jobbade med hemsidor, men även mycket banker, myndigheter, affärssystem företag, och andra organisationer som tex. företagarna, Mitt Företag med flera. Förutom mässmontrar så var det en hel del seminarier, fyra st hann jag med under dagen, där de flesta var mycket intressanta.

I året var jag där som besökare, men då jag jobbar med kunder i området så skulle jag mycket väl kunna tänka mig ställa ut på en sådan mässa. Så vi får se om det blir att jag är där som utställare nästa år. Om inte med Progmera så kanske med något av de andra projekt som bedrivs.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Företagare och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.