Bra weekend nere i Göteborg

Är nu tillbaka i Linköping igen och jobbar efter en bra weekend i Göteborg, som började med resan ner i Torsdags eftermiddag. Fredag så var det dags för första loppen och då kval för medeldistans. Tyvärr kände jag verkligen av att jag varit sjuk och hade inte alls särskilt mycket krafter, vilket var lite tråkigt för det var riktigt rolig orientering. Men även om man inte går till A-final får man ju springa final, och i mitt fall blev det C. Kändes betydligt bättre att springa på lördagens final vilket var tur, annars vet jag inte hur jag hade orkat med stafetten sen. Medelfinalen var även den rolig orientering. Jag stannade dock inte och tittade på finalerna utan åket istället in till stan och mötte upp några som jag diskuterat med ett tag gällande ett samarbete för en ny tjänst/produkt. Det blev ett riktigt inspirerande möte och jag tror det kan bli riktigt bra. Målet är nu att jobba 2 dagar i veckan med det. Efter mötet tog jag spårvagnen tillbaka till stugbyn där vi bodde, för att sedan gå ut och äta med gänget. Lördagskvällen blev sen inte så mycket längre då det tar på en att gå upp tidigt och vara aktiv hela dagen sådär.

Söndag så var det dags för stafett. Burken på första, Peter andra och jag sista. Burken skötte sig bra och var med in på första, vilket medförde att jag fick springa med en Live-GPS på min sträcka.  Peter forsatte även han bra och vid TV:n låg vi fortfarande 14, tyvärr tappade han endel tid och många placeringar in så fick gå ut som 25a. Öppnade i lagom fart och på väg till 3an såg jag denseln och Kåre (som slutade 16 och 17). Tyvärr så snurrade jag till det i grönområdet och tappade mycket tid. Gick väl sen ok, tills den lättaste kontrollen på banan där jag la några min till, jag var inte särskilt glad när jag kom imål som 31a efter de dumma missarna. Men men nya tag nästa år och då vet vi att vi har möjlighet på top 10 och vi prickar formen lite bättre :)

 

Dela med dig
Det här inlägget postades i Orientering och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.