Hösten redan här!

Oj vad tiden flyger fram, kan det vara pga att jag så sent som 8 september badade i strålande sol och värme uppe i Dalarna, och idag är det minusgrader när man vaknar. Man kan säga att hösten kom snabbt. Kanske därför det känns som det flugit fram? En annan sak kan ju vara att det händer mycket, sa bland annat upp mig förra veckan, dock har jag ju inte varit på Infor sen slutet av april, så det blir inte så stor skillnad, mer än att jag inte har den fallskärmen längre. Så nu blir det till att lyckas med egna företag istället.

Har bland annat kommit i kontakt med ett intressant ”startup” bolag som jag ska diskutera möjligt samarbete med i helgen. Ja jag hoppas att hinna med både medel-sm och kort möte när jag ändå är i Göteborg. Men först prioritet är medel-sm som jag är riktigt sugen på efter att ha missat lången förra veckan då jag låg sjuk. Förra veckan avslutade  jag även endel större projekt har då kunna jobba lite med Jimmy och Henrik i Norrköping, så nästa vecka räknar vi med att lansera fakturaarkivet.se så det ska bli kul. Själv har jag även hunnit med att lansera min hemsida fast pris kampanj.  Även ny version av gymsystem arbetas på. Lite mer finns i tankarna, så kan nog förhopningsvis hända en hel del i höst och vinter, ska bli kul!

Nu dags att jobba några timmar till innan det är dags att åka ner mot Göteborg och medel-SM.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.