Sjuk, missat Lång-SM

Sitter och snuvar lite framför skärmen och lyssnar på USM-långdistansen. Dock hade jag nog hellre varit i Göteborg och sprungit Lång-SM kval. Tyvärr så kom sjukdomen ikapp mig och i fredags vaknade jag med ont i halse, och fick då lämna återbud, trist.. Dock var det väl inge oväntat, Anna var sjuk hela förra veckan och redan på medel-dm förra helgen kände jag mig krasslig, jag hoppades då på att det skulle bryta ut helt så jag skulle hinna bli frisk, tyvärr blev det inte så, utan det kom nu istället.. Men nu hoppas jag på att bli frisk till nästa helg då det är medel och stafett-SM.

Var länge sedan man var hemma en helg känns det som, lite trist att man inte orkar så mycket. Dock han vi vinter fixa trädgården i veckan, och skördade mycket tomater och morötter och även endel smultron. Sen skulle det väl även behövas en inför vinter städning inne, men det får vi se om jag orkar.

Aja, nu ska jag laga lite pannkakor :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.