Jobb och orientering

Det är full fart i företaget med många saker som ska rulla i fulldrift den närmste tiden. De mesta har gått bra, men tyvärr har ett projekt dragit ut på tiden och tagit mer tid och kraft än vad som var beräknat, och än är det lite kvar på det, men nu är det förhoppningsvis inte så långt kvar. Men det är nog ett par till veckor med riktigt mycket konsult jobb tills man ser att alla projekt rullar som de ska. Sen blir det nertrappning med några färre konsultjobb för att kunna komma framåt snabbare med mina andra projekt, som kommer bli produkter att sälja sen.

Jag spurtar. foto: Per Magnusson

Jag spurtar. foto: Per Magnusson

Träningen har ändå varit helt okej och det känns som jag kommit igång bra igen efter o-ringen, kanske lite sent inför SM, men jag hoppas på att hitta en hyfsat form i alla fall . I helgen var det medel-DM igår och Stafett idag. Igår kändes kroppen väldigt tung, och som om jag hade någon förkylning i kroppen, denna känsla hade jag även i morse men efter starten och under loppet kändes det betydligt bättre. Det var i alla fall 2 bra tekniska lopp. Det resulterade i en 5e plats på medel och brons på stafetten.

Så nu laddar jag för mer jobb och träning och lite annat i veckan, sen lång-SM i Göteborg nästa helg.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Företagare, Orientering och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.