LIU Alumni på Kalas

Igår var jag inbjuden på på Kalas mottagningen som LIU Alumni. Så åkte dit till strax efter 17 och fick då gå in via VIP ingången och fick namnbricka, sen så gick jag runt lite på mässan innan det var dags att samlas med alla andra LIU Alumni personer för att äta en god middagsbuffe. Bland alla okända LIU folk mötte jag Per och Johan som också passade på att komma och käka den goda buffen :) när klockan började närma sig 20 skulle det dra ihop sig till konsert, dock så skippade jag den och tog cykeln hem till Anna istället.

Tycker ändå det var en bra tillställning, mässan är alltid trevlig att gå på, och middags buffen var riktigt fint. Så något jag kan rekommendera för kommande Alumni folk.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Skolan och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till LIU Alumni på Kalas

  1. morsan skriver:

    Men vad var det för fel på konserten då?

Kommentarer inaktiverade.