Skara sommarland med Nova

Då syster bor helt på fel sida landat så blir det att vi inte träffas så ofta. Eller tyvärr alldeles för sällan för systers dotter Nova hade till och med hunnit glömma bort mig! Men i helgen tyckte vi det var dags att ses, och bestämde oss för att mötas på mitten, och då blev det i Skara och på sommarland. Det blev en riktigt fin dag (förutom en regnskur kl 15), trevlig och rolig blev den också ! Först lite lugnare karuseller och lek med Nova, för att sedan åka de läskiga karusellerna medan Nova sov förmiddag.

Jag och Nova gräver med grävskopa.

Jag och Nova gräver med grävskopa.

Vid kl:15 så var det dags för Pirat show, lite rörig men ganska imponerande simhopp. Tyvärr så lyckades de pricka precis ett regnfall. Men det försvann ganska snabbt och vi kunde  leka lite i vattenlandet, och Nova var en riktig storbadare! Så fort hon blev upplockad, så sprang hon ner mot vattnet igen.

Vattenlandet på skara sommarland.

Vattenlandet på skara sommarland.

Så blev en bra dag och roligt att få träffa Nova lite, får hoppas vi träffas nästan gång innan hon glömmer mig igen..

Dela med dig
Det här inlägget postades i Äventyr och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Skara sommarland med Nova

  1. morsan skriver:

    Va mysigt ni verkar haft!

Kommentarer inaktiverade.