Fullt fokus i företaget

Nu är det mycket på gång med två lite större konsultuppdrag och ett  lite mindre, och där i mellan så jobbar jag med de egna projekten som ska komma igång. Dock så har det mesta kring de egna projekten lagts över på sommarjobbaren Henrik, och det tycker han gör bra. De två större projekten hoppas jag kunna slutföra innan månadens slut. Även min nya försäljningskampanj räknar jag med att lansera före slutet av månaden, där är det väl bara kontroll av villkor och uppdatering av referenssidor kvar.

Men som sagt, händer en hel del i företaget nu, vilket är kul, men då blir det tyvärr inte så mycket uppdateringar här.. Men rapporter kommer när som saker blir klara :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Företagare och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.