Syster på besök

I helgen så var Klas och Annika här och hälsade på, hör inte till vanligheten så det var ju trevligt de ville stanna en stund när de ändå var här i stan :) De kom lagom till lunch, sedan hann vi med en omgång av Settlers (tyvärr gick det inte så bra..) där efter for de till bröllop så jag och Anna fick lite lugn tid och passade på att åka till en ny sjö och badplats för att svalka oss i värmen.

På söndag så tog vi sovmorgon till halv nio, Annika och Kalas tyckte nog inte det var sovmorgon för de kom ju inte hem förrän sent. Annika verkade dock ganska alert på morgonen i alla fall och Klas drog sig väl ur sängen han också.  Efter en härlig frukost ute i solen bar det av till Ryds frisbeegolf bana där vi körde de första 9 hålen + de sista. Klas hade med sig runt 20 ”proffs” frisbees, så vi fick 3 st av olika sorter och beskrivning om när de skulle användas  (även om Anna och Jag kanske inte varierade så mycket bland dessa). Det var ganska jämt mellan mig och Annika i början men sen så tröttnade hon och jag kunde glida ifrån. Vi körde även ”sista hålet vinner” och då jag lyckades vinna det hålet så lär jag vunnit allt, även om Klas hade lite färre kast dess för innan.

Efter denna tuffa aktivitet var vi förtjänta av glass och så blev det. Vi passade även på att strosa runt i gamla Linköping när vi ändå var där.

Efter lite grill lunch så for de utpumpade hemåt till Jönköping igen, medan jag och Anna tog cyklarna åt andra hållet till Slaka sjön för att svalka av oss även idag.

 

Dela med dig
Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Syster på besök

  1. Annika skriver:

    Tack för helgen bror, det var trevligt!:) snygga bilder med du!;)

Kommentarer inaktiverade.