En tur till Göteborg

Idag blev det en tur till Göteborg fram och tillbaka. Färden började kl 05.20 på cykel ner till stationen för att därifrån ta tåget kl 06.00 via Katrineholm ner till Göteborg där jag anlände 09.25.  Väl i Göteborg träffade jag en för att diskutera ett samarbete av en tjänst som ska lanseras och marknadsföras i höst. Det var ett bra möte och vi kom fram till endel saker som jag tror kan ge projektet en bra start. Så det ska bli roligt att jobba med det! Mer om det senare..

Dela med dig
Det här inlägget postades i Bloggen och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En tur till Göteborg

  1. morsan skriver:

    oj vilken konstig väg till Göteborg!?

  2. Mikael Andersson skriver:

    Det är så stambanorna går..

Kommentarer inaktiverade.