Härligt flow

Det var några tunga dagar i måndags och tisdags då ingenting gick min väg (förutom att jag fick avtal med ny kund). Men när det gäller programmeringen så gick det mer bakåt än framåt. Men så igår lossnade det hela och allt flöt på bra och jag kunde färdigställa en windowsapplikation som ska demas på måndag, ska bli spännande och se om de tycker den i alla fall är lite okej. Under senaste veckan har jag även lärt mig en hel del nya saker som jag kommer ha mycket nytta av i framtiden, vilket känns bra.

Det börjar även närma sig O-Ringen och en semestervecka, eller jag kommer vara på resa två veckor men kommer nog bli endel jobb på distans i alla fall första veckan sen får vi se, har flera kunder på g nu och hoppas på att det blir kontrakt och då har jag några månader till spikat framöver. Nackdelen med kundjobben är ju att de egna projekten går lite långsammare, men samtidigt behövs ju direkta pengar komma in i företaget för att betala ens lön, så det är en övervägning det där.

Men nu hoppas jag på att flowet fortsätter ett tag till så att fler program och sidor kan slutföras och levereras och fler projekt bli klara och lanseras!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Företagare och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Härligt flow

  1. Annika skriver:

    Haha du är ju för rolig. Långsiktigt sparande handlar inte om att man behöver snåla i vardagen. Vi ska boka resa på måndag för x-antal tusen med. Och jag tänker fortsätta att vara en livsnjutare, köpa kläder, gå på bio, äta ute och resa. Bankmötet kommer handla om att jag ska placera de pengar jag faktiskt sparar rätt och att jag även måste börja spara till pensionen. Men det innebär inte att jag ska börja snåla och göra slut på mindre pengar! Dessutom handlade jag på mega-rea så spenderade inte mer än en 500ring, det är bara russelpengar efter att betalat ett bröllop på över 50!;)

  2. Mikael Andersson skriver:

    Annika < < Njo men det har inte låtit som det finns något sparande alls och då är det ju svårt att placera de pengarna 😉 Jag reser också väldigt mycket och njuter av livet, men drar in på onödiga saker och får då en bra buffert för att tex. kunna köpa drömhuset ganska snart, eller liknande. Och tack vare smart ekonomi så är det inga problem att starta företaget, och behöver inte vara orolig om det någon månad inte skulle gå in lika mycket som beräknat. Företaget ger mig även möjlighet att bestämma själv när och var och hur mycket jag ska jobba :)

  3. Annika skriver:

    Vi lever alla vår egen dröm och dom ser med all säkerhet olika ut men jag är glad att du trivs och mår bra och att ditt drömhus är nära!;)

Kommentarer inaktiverade.