Härligt flow

Det var några tunga dagar i måndags och tisdags då ingenting gick min väg (förutom att jag fick avtal med ny kund). Men när det gäller programmeringen så gick det mer bakåt än framåt. Men så igår lossnade det hela och allt flöt på bra och jag kunde färdigställa en windowsapplikation som ska demas på måndag, ska bli spännande och se om de tycker den i alla fall är lite okej. Under senaste veckan har jag även lärt mig en hel del nya saker som jag kommer ha mycket nytta av i framtiden, vilket känns bra.

Det börjar även närma sig O-Ringen och en semestervecka, eller jag kommer vara på resa två veckor men kommer nog bli endel jobb på distans i alla fall första veckan sen får vi se, har flera kunder på g nu och hoppas på att det blir kontrakt och då har jag några månader till spikat framöver. Nackdelen med kundjobben är ju att de egna projekten går lite långsammare, men samtidigt behövs ju direkta pengar komma in i företaget för att betala ens lön, så det är en övervägning det där.

Men nu hoppas jag på att flowet fortsätter ett tag till så att fler program och sidor kan slutföras och levereras och fler projekt bli klara och lanseras!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Företagare och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.