Full fart

Det är nu full fart i företaget, med flera kund och partner möten och samtal. Kul! Tyvärr blev det inte riktigt så mycket arbete i Idre (även om det blev några timmar om dagen) som jag tänkt och så valde jag att åka på Tjust i tisdag em/onsdag fm så övriga dagar har blivit ganska långa nu för att få klart två konsultuppdrag som ska vara klara tills innan o-ringen. Det såg mörkt ut i måndags då det mesta stod still, men sen så lossnade allt och det har flutit på riktigt bra i dagarna. Att det stod still var för att de ena projektet använder jag mig av mycket ny teknik, men jag valde den tekniken för att jag tyckte den var passande för ändamålet, och idag ångrar jag det verkligen inte! Gör bland annat ett backend med mysql databas och python med flask för att göra api gränssnittet, nytt för mig, men väldigt smidigt och något som jag kommer använda mig av mer framöver.

Så förutom konsultuppdragen har jag sett över och blivit återförsäljare för webbhotell, det hoppas jag ska medför att jag inte behöver fixa så mycket själv med servrarna framöver, men ändå kunna erbjuda bra lösningar.

Jobbar även vidare och har ni valt ut 3 projekt med olika partners som jag satsar på lite mer, dels ett med Jimmy och Henrik i Norrköping där vi är igång hyfsat och borde kunna ha klart produkten ganska snart, och sen jobbas det med 2 till lite mer hemliga projekt tills vidare men som kommer lanseras till hösten. Håller även på med ett par egna projekt, dels gymsystem.se och sen ett lite mer marknadsföringsprojekt. Mer om det efter O-ringen.

Så kanske inte helt optimalt för min del att starta bolaget mitt i sommarsäsongen då man reser en hel del, men som tur är går det ju jobba lite på distans i alla fall, även om jag märker att det inte blir så mycket som på hemmaplan.

aja, nog med skrivande här, dags att fortsätta jobba effektivt. Återkommer väl kanske någon gång nästa vecka med en ny uppdatering, om det hinns med vill säga :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Företagare och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Full fart

  1. morsan skriver:

    Företaget verkar rulla på trotts sommar!

Kommentarer inaktiverade.