Hemkommen från Idre

Då var jag igång och jobbar stenhårt igen efter en lite lugnare vecka i Idre (även om det blev lite jobb där uppe också). Men mest blev det mycket träning och tävling. Förutom Fjäll-OL förra lördagen sprang jag även 3-dagars. Fjället gick bra och det mesta under 3 dagars också, förutom en stor bom på andra kontrollen dag 2. Fick dock gå ut i bra slagläge sista dagen som 5a 2½ min upp till 3dje platsen. Vi blev ganska snabbt en grupp på 4 personer (han som starta 1 min bakom och de 2 framför mig). Vi höll i hop och jag låg mest bakom och bevakade, styrde in rätt och var före vid en kontroll men då det var så lång kvar så tog jag det lugnt och vi var ganska snabbt samlade igen. Men jag hade då läst in vart jag skulle göra min stöt. 4 kontroller kvar, jag la mig sist i klungan, yes de drog rakt på, jag sticker ut vänster på väg rundar en höjd och på ca 200m löpning fick jag en lucka på 30sek. Det höll ända in i mål vilket kändes väldigt bra!

Vill ni läsa om veckans träningar och hitta länkar till kartorna kan ni göra det här.

Förutom tävlingarna blev det som sagt över 14h träning denna vecka, vilket känns bra inför sommaren och O-ringen i boden, det visade på att jag bör orka med H21L.

Förutom träna, äta, sova, (och lite jobba) gjorde vi inte så mycket, frisbeegolf en dag och så var vi på Kart-Bosses kartsläpp. Vi blev dock ganska besvikna då det i princip inte var något nytt område utan enda ändringen var att han gjort om från 1:15000 till 1:10000 del..

Kart-bosses kartsläpp

Kart-bosses kartsläpp

Men nu blir det träning och jobb på hemmaplan i 2 veckor innan jag beger mig norrut igen.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Orientering och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.