Sommarjobbaren igång

Under veckan så har nu min sommarjobbare, Henrik, börjat på riktigt. Han har i och för sig hjälpt till lite under våren redan så han hade ganska bra koll på vad som väntade. Men det har ändå blivit endel diskussioner kring olika idéer och uppdrag som han kommer få utföra under de veckor i sommar som han jobbar. Mycket kommer bli att fixa bilder, loggor, och reklam materal till företaget. Men även endel enklare programmering kommer han få göra, nu sitter han bland annat med en försäljningssida (landningssida). Sen så kan ju inriktningen ändras om jag ser att jag får vissa uppdrag som han kan hjälpa till med så kanske han får göra det istället. Men det visar sig längre fram.

Dessa första dagar har han suttit här på ”kontoret” i Linköping tillsammans med mig, den tid då jag inte varit på kundmöte. Och det har faktiskt fungerat bra, kontorsrummet är tillräckligt stort för två, kanske att det skulle kunna få vara lite svalare, men det är svårt att begära det när det är 40grader utanför fönstret. Men nu blir det troligtvis inge mer tid för Henrik på kontoret här utan han kan jobba på distans resten av tiden. Nästa vecka dock så får han ledigt uppe i Idre även om man kanske skulle kunna gjort det till en konferensvecka :) Men jag tänkte försöka jobba lite mellan träningspassen då jag har lite jobb som ska göras klart närmaste veckorna.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Företagare och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.