Helgens äventyr

Det blev inget jukola i år för min del då min syster bestämt sig för att gifta sig just den helgen. Har tidigare aldrig varit på bröllop så fick rådfråga experten Anna om hur det är, hon har varit på ett bröllop tidigare. Vad man fick veta då var att det var otroligt tråkigt.. Men den uppfattningen är nog ändrad nu efter denna helg. Det var full fart med god mat och roliga uppträdanden, så kvällen gick relativt snabbt. Kvällen slutade med deras lite speciella bröllopsdans och sedan några låtar med Dans för mig och Anna innan vi begav oss och åkte hem till Linköping igen, under natten.

Under fredagen hade Anna endel att fixa för veckan, men innan hon skulle iväg på det så tänkte vi att det skulle vara skönt att komma ut och träna lite. Valet föll på en tur till Sätravallskartan för ett distanspass och sedan ett bad. Det såg lovande ut när vi kom, sol och relativt varmt, men efter en stunds löpning började det dugga och efter halva tiden så öppnade sig himmelen och det började hagla och åska, då kändes det inte lika bra.. Men när vi började springa hemåt igen så klarnade det upp och blev strålande sol igen. På våran tur fick vi även se en hel del djur, en älg med en kalv, rådjur och en till älg som höll på att jaga rådjuret, men som vi stoppade då vi kom i mellan. groda och fisk, får som tryckte ihop sig under en gran och några kor fick vi även se. Nästan så vi kan anorna ett safari där :)

Men nu blir det fokus på jobb under veckan, för att sedan åka på ett nytt äventyr upp till Idre nästa vecka.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.