Många ”nya” kartor

Helt plötsligt blev Linköping en intressant orienteringsstad. De senaste veckorna har jag helt plötsligt kommit till en hel del nya områden, och det med ca 30 min med bil från samlingsplatsen (något som man får räkna med om man bor i en större stad). Kartorna har dock inte varit så nya utan snarare antika, mellan 20-40år har de varit, men även en sprillans ny gjort med laserdatat (autogenererad). Men det spelar ingen roll att kartorna är gamla, det har fungerat bra att springa på dem ändå. Det roliga är att få komma till lite nya områden, och förvånas över om vilken fin och rolig orienteringsskog det finns så nära Linköping. Så skulle kartorna uppdateras lite bättre så skulle Linköping helt klart kunna konkurrera med Norrköping som orienteringsstad.

Omlöpning av vm banan 69.

Omlöpning av vm banan 69.

Har för övrigt fått komma in i LOKs inlåsta kartförråd, och där hittade man en hel del guldblad som jag tog hand om. Så nu blir det ut och träna på ännu fler nya områden!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Orientering och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.