Hemma igen efter Hälsingeresan

Då var man tillbaka till Linköping igen efter en tripp upp till Hälsingland. En stor buss med ett 40tal LOK:are lämnade Linköping redan kl: 14 i onsdags för att anlända sent till Herrgården i Bollnäs där vi skulle bo. Resan upp tog ganska lång tid då vi kom precis i rusningstrafiken i Stockholm och blev stillastående i köer, som tur var gick hemresan betydligt smidigare och snabbare. För min del var det dock ingen fara att det gick segt för det fanns både internet och ström på bussen så jag kunde jobba hela vägen upp. Mest jobb blev det med att färdigställa ÖOF uttagningssystem. Men även lite annat blev gjort.

Väl uppe i Hälsingland fick vi 4 riktigt fina dagar med strålande sol och värme. Så att det blev ganska långa dagar på TC gjorde ingenting. Orienteringen gick också bra, eller nja blev väl lite onödiga missar i början första dagen och sedan sprang jag alldeles för långsamt sista dagen men får ändå vara nöjd, fick ju pris de två första dagarna och det hör inte till vanligheten! En domkraft och en kökskniv fick jag med mig hem. Eftermiddagarna blev sedan ganska lugna vid herrgården, med goda gemensamma middagar. Jag tog själv tyvärr inga bilder men det var andra som gjorde så vi får se om de lägger upp några senare.

Nästa resa blir om ett par veckor då Jag, Henrik och Sven åker upp till Idre, vi har en plats över i bil och boende så är någon sugen på att hänga på är ni välkomna att höra av er!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Orientering och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.