Uppdaterat på kontoret

Än så länge jobbar jag mest hemifrån när jag inte är ute hos kunder eller någon som jag samarbetar med. Men som sagt det blir en hel del timmar framför datorn på kontoret här hemma, och tills idag så har jag kört på en bärbar dator vilket inte är jätte ergonomiskt. Jag har även suttit i hörnet på mitt hörnskrivbord vilket inte heller är helt optimalt. Jag har nu börjat min resa för att uppgradera det hela, till att börja med har jag köpt en ny stationär dator och ett bra tangentbord och mus till det, samt flyttat om så jag nu sitter mer ergonomiskt, helt enligt vad ergonomen gick igenom när hon var och besökte oss på Infor. Jag fick då även rekommendationen att stå någon gång om dagen, vilket jag hade möjlighet till där, då jag hade ett höj och sänkbart bord, något jag saknar nu. Jag hade även en bättre stol på Infor kontoret. Så nu blir det till att leta efter ergonomisk kontorsinredning och kontorsmaterial för kontoret och först och främst ett höj och sänkbart skrivbord och där efter kanske en bättre stol, även om den jag har är ok tillsvidare.

Rummets planlösning.

Rummets planlösning.

Förutom för mig själv behöver jag även fixa en bra plats till sommarjobbaren då han ska vara här första dagarna för att komma in i arbetet, så då gäller det tänka till lite extra för att dels få plats att sitta och arbeta båda bredvid varandra på skrivborden samt även ha utrymme för att stå och diskutera projekten vid whiteboard. Ja jag får nog tänka till en extra gång om mitt hemmakontor behövs möbleras om lite nu inför sommaren för att göra mer och bättre ytor och se till att få bättre ergonomi på det hela. Ni ser planlösningen här till höger så ni får gärna komma med tips och idéer på hur jag kan få till det på ett bra sätt. 2 skrivbord whiteboard och 2 hyllor ska minst få plats, den stora A3 skrivarna kanske kastas ut..

Nej nu är det dags att jobba vidare här hemma på kontoret med de nya maskinerna, och sen får vi hoppas på att jag snart hittar ett höj och sänkbart skrivbord som passar in i planlösningen.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Bloggen och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.