På centralen i Stockholm

Siter nu på tågcentralen i Stockholm och väntar på mitt tåg som ska ta mig till Linköping igen. Har under dagen varit på SOFT kansli för att diskutera framtida struktur för orienteringsrörelsen, en arbetsgrupp som jag är med i. Som vanligt har det varit intressanta diskussioner men frågan är om de kommer leda till något konkret? Vi får hoppas det. Snart får jag gå på tåget och räknar då med att få någon timme arbetande gjort på samma sätt som jag satt och utvecklade på vägen upp. Tycker tåg är ett väldigt smidigt resesätt då det är så lätt att sitta och jobba.

En bild från dagens möte.

En bild från dagens möte.

ps. för övrigt är detta inlägg skrivet på min Surface, väldigt smidigt faktiskt :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Orientering och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.