Sista dagen på Infor

Nu har jag stängt av och städat undan på Infor kontoret, gjorde nämligen min sista dag innan jag gick på tjänstledigt 6 månader framöver. Även om det mina arbetskamrater är ett bra gäng så kändes det ändå bra, jag tror på Progmera och hoppas på att under de närmaste månaderna kunna se att det håller. Det känns liksom bättre att få driv ett företag istället för att jobba för någon annan, det känns så nu i alla fall, vi får se om dessa 6 månader ger mig en annan bild, men tillåt mig tvivla. Jag kommer nog ändå hålla kontakten, spela lite innebandy och kanske vara med på någon lunchaktivit någon gång. Sen har jag ju även lova tårta..

Aja, ett stort steg mot framtiden är tagen, nu hoppas jag mina steg fortsätter i rätt riktning, och att jag kanske har inspirerat fler att ta bra steg framåt också.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Jobb och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Sista dagen på Infor

 1. robban skriver:

  Lycka till! Tänk bara på att det ska fungera bra också när den grå vardagen kommer och entusiasmen inte längre är lika stor.

 2. Mikael Andersson skriver:

  Robban < < Jag tror du skulle behöva läsa lite mer inspirerande böcker och bloggar, kan tipsa om http://hampusbergqvist.se/ till att börja med eller kanske en mer rutinerad person http://jesperlinden.se/ men sen ge lite fler.
  Du har fel tänk när du säger att man ska tänka på en grå vardag… Mitt tips till dig är att se över din livssituation och se över om du trivs med den eller ej, om inte bör du fundera på att byta jobb eller leta efter något nytt..

 3. morsan skriver:

  Heja Mikael! Man måste våga prova för att komma någonstans! Funkar det inte finns det alltid andra vägar.

Kommentarer inaktiverade.