Visitkorten har anlänt

Då dagen närmar sig med stormsteg då jag staplar ut från Infor-kontoret och möter världen med min nya profil som utvecklare på mitt egna företag Progmera så var det hög tid att fixa visitkort som jag kan ha och lämna vid möten med nya tänkbara kunder. Med lite tips och hjälp från Henrik togs ett ganska enkelt visitkort fram och beställdes förra fredagen. Så här om dagen anlände dem 250st, och de ser helt ok ut, så jag behöver inte skämmas för att dela ut dem.

Så lite mer än en vecka kvar nu, men redan nästa fredag får jag möjlighet att dela ut de första visitkorten då jag ska på ett event.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Företagare och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Visitkorten har anlänt

  1. morsan skriver:

    Världens modigaste son! Det här fixar du galant!

Kommentarer inaktiverade.