Företag döps om till Progmera

Jag har länge kallat mitt företag för Mickesweb, men då det är lite för personligt så har jag nu valt ett nytt namn som jag tänker mig att företaget kan växa med. Det nya namnet är Progmera. Med nytt namn så blir det även en ny grafisk profil. Logotypen har min blivande sommarjobbare tagit fram. Så målet är nu att arbete för att Progmera blir ett etablerat bolag som har nöjda kunder. Förresten glöm inte gilla sidan på facebook eller följ företaget på twitter.

Så behöver ni eller någon ni känner hjälp med IT-system, hemsida, mobilapp eller annan typ av programmering så är det bara höra av er till info @ progmera.se så ska vi säkert komma fram till en bra lösning tillsammans med er.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Företagare och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.