Anlitat sommarjobbare

Jag har inte börjat jobba med företaget på heltid själv än, men ändå har jag bestämt mig för att anlita Henrik som sommarjobbare i sommar. Det var han själv som frågade om det fanns möjlighet och efter att sett över lite saker så tyckte jag det lät som en bra idé. Har redan tidigare fått hjälp med endel grafiska saker och jag tror han kan tillföra ganska mycket för att komma igång med företaget ordentligt, dels med grafiska saker. Men det kan även bli lite programmering. Men på agendan just nu så är det mest att ta fram olika marknadsföringsmaterial mm.

Så i sommar när företaget är igång på riktigt blir det inte helt ensamt till en början, utan kommer alltså få sällskap av en sommarjobbare, ska bli kul och se vad det kan leda till.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Företagare och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Anlitat sommarjobbare

 1. morsan skriver:

  Oj vet du vad mycket avgifter det blir med anställda!

 2. Mikael Andersson skriver:

  morsan << (Hans lön + semesterersättning(12%) = totalt de han får ut) + arbetsgivaravgift (15,49%). då han inte kommer över gränsen dras ingen övrig skatt för han.. Så så mycket extra är det inte..

 3. morsan skriver:

  Tur att du är mattematiker för det är inte jag, gillar bara matteproblem med mina 5-6 åringar. Det blir nog bra!

 4. Mikael Andersson skriver:

  morsan < < Ja jag tror det blir bra, han kommer kunna tillföra endel, något han redan gjort för den delen. Om inte företaget lyckas som jag tror så är det ändå en god gärning :)

 5. Pingback: Företag döps om till Progmera | Mikael Andersson

Kommentarer inaktiverade.