En lugn helg

Då jag var krasslig hela veckan så var jag tveksam om jag skulle springa natt-DM i fredags, men då jag kände mig bra förutom snuva så åkte jag och sprang. Det var förvånansvärt mycket barmark och kroppen kändes ändå helt ok, så det var ett bra beslut även om snuvan kändes som den drogs upp under söndagen igen..

Inga fler tävlingar under helgen så en lugn hemma helg blev det igen. Malin på besök med lite vegotaco och spel på lördagskvällen.

Dess för innan hade jag och Anna varit och storhandla, men inte som vanligt på Ica maxi utan på Coop forum, vi har nämligen bestämt oss för att byta då det troligen passar oss bättre. När vi skaffade coopmedmera kort blev vi dock förvånade att de ville ha 100kr för det, men det visade sig att det är en medlemsavgift, som man kan få tillbaka om man väljer att gå ur. I och för sig får man ganska snabbt tillbaka det med tanke på alla rabatter och erbjudanden.

Då lagen säger att det är sommar nu så bytte vi även till sommardäck, även om vi tog en funderare extra innan vi satte på dem. Men med denna värme och regn som är nu så kommer det nog bli sommar ganska snabbt. Anna fixade även däcken på de två cyklar som inte har fungerat så nu har vi 4 fungerade cyklar igen.

Då både jag och Anna känner att vi har mycket att göra i veckan så såg vi till att ta en en timme till matlagning igår kväll för att göra några extra matlådor. Totalt 15 lådor blev det så då har vi i alla fall mat till torsdag lunch vilket känns fint, 4 olika rätter. Det verkade även som att grannarna kände att de inte hade tid, men de valde en annan väg, onlinepizza..

Alla matlådor efter 1 timmer matlagning.

Alla matlådor efter 1 timmer matlagning.

Så nu från en lugn helg till en aktiv vecka där Anna bland annat ska hålla i 2 trängningar och jag ska se till att få klart allt gällande banläggningen för Vårspringet och lämna det till tryck. Sen ska jag även bli helt frisk så jag kan komma igång med träningen igen.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En lugn helg

  1. morsan skriver:

    Å Jobba lite kanske?

  2. Mikael Andersson skriver:

    Morsan < Japp mestadels på Infor, men har även lite med företaget som ska avslutas i veckan också..

Kommentarer inaktiverade.