Våren på väg?

Ett riktigt vårtecken är när folk börjar hålla på i sina trädgårdar. Tyvärr har jag inte sett så många hålla på i sina trädgårdar än så det kanske inte är vår? Jo det är det, även om snön ligger kvar i skogen. Då alla tävlingar blir inställda så blev det en hemma helg för mig och Anna, först besök från Henrik med lite brädspel och turfande (http://turfgame.com/) samt lite till.. När Henrik åkt hem vid söndag lunch åkte jag och Anna och handlade brädor, för nu var det dags att sätta på sig snickarbyxorna och bygga en planteringslåda. Förutom bräder köpte vi även 250 liter jord.

Efter några spikslag så stod lådan klar väldigt snabbt, och snygg blev den! I med joden och sedan så är det nu bara vänta på att nätterna blir frostfria så vi kan börja plantera också.

Anna måttar och ser hur vi ska börja.

Anna måttar och ser hur vi ska börja.

Jord och bräder som ska bli ett land.

Jord och bräder som ska bli ett land.

Jag slår i de sista spikarna.

Jag slår i de sista spikarna.

Lådan på plats med jord i.

Lådan på plats med jord i.

Undrar ni varför vi valde att ha hörnpinnanda sticka upp en bra bit ovanför lådan är för att vi förberett för att kunna sätta på nät över växterna så inte fåglarna käkar upp de goda som ska planteras. Då det blev så lyckat kanske vi ger oss på och bygger en till som vi kan ha på baksidan i en slänt. Men det är inte bestämt än..

Dela med dig
Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Våren på väg?

  1. morsan skriver:

    Kanon vad blir det för gott? Har ni någon som kan vattna när ni är borta i norr eller får jag lov att ” flytta” till Linköping??

  2. Mikael Andersson skriver:

    morsan < < vi hoppas på regn i Linköping när vi är borta. Annars kan du få bo där om du vill :)

  3. morsan skriver:

    Kanske vore en semester lösning eftersom semesterkassan är rätt tom efter 1 års sjukskrivning

Kommentarer inaktiverade.