Företagare på heltid

Från och med den 1 maj har jag tagit lag (1997:1293) till min hjälp, vilket innebär att jag får ta tjänstledigt i 6 månader för att prova på eget företagande. Målet är så klart att redan efter ett par månader känna att detta kommer fungera ekonomiskt och då säga upp mig helt. Dock känns det ändå som en trygghet att kunna komma tillbaka till ett bra jobb om jag skulle inse att det inte alls fungerar.

Har varit mycket funderingar fram och tillbaka kring eget företagande länge, så det ska bli riktigt roligt att köra fullt ut nu ett tag och det känns som det är rätt tid just nu, för jag har under våren diskuterat med endel personer om olika samarbeten mm. Men jag letar självklart fortfarande efter bra samarbeten så har ni några tips och förslag är de välkomna. Behöver ni eller någon annan ni känner hjälp med hemsida, app eller annat så är det bara att höra av.

Flera nyheter gällande företaget kommer även komma inom kort, så håll er nyfikna 😉

Dela med dig
Det här inlägget postades i Företagare och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Företagare på heltid

  1. morsan skriver:

    EN STOR LYCKA KRAM!

Kommentarer inaktiverade.