Hemma i Linköping igen

Nu så är vi hemkomna igen efter en skön och härlig semester i Alanya i Turkiet. Har varit varmt i luften men inte fult lika varmt i vattnet, Anna badade dock gladeligen och jag var väl i några gånger i havet också. Annars så har vi varit runt och vandrat endel kring staden, vi fick även orienteringskartor skickade till hotellrummet, men dessa var en timmes resa bort så vi åkte aldrig till dessa. Men vem vet kanske blir klubbläger där nästa år?

Var som sagt en härlig all-inclusive resa så det blev många efterätter då de var fin buffé på hotellet. Vi ”badade” även turkiskt bad, handlade kryddor och te, var upp till toppen av gamla staden och red dromedar, förutom baden i havet och polen (där anna även åkte rutschkana :)). alla bilder finns att se här.

Fin efterättsbuffé

Fin efterättsbuffé

Vi red dromedar.

Vi red dromedar.

Ett svalkande dopp i havet efter en löptur.

Ett svalkande dopp i havet efter en löptur.

Anna läser in sig i gamla alanya.

Anna läser in sig i gamla alanya.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hemma i Linköping igen

  1. morsan skriver:

    Härliga Bilder!

Kommentarer inaktiverade.