Fin vinterdag innan resan

Imorgon åker jag och Anna till Turkiet, det ska bli väldigt skönt med lite barnark och värme och en veckas semester. Även om det var en en riktigt fin vinterdag idag med strålande sol och en rejäl långtur på skidor på fjällmossen i Krokek, om ni bor i närheten kan jag verkligen rekomendera en tur dit, i alla fall nu när det är fin skare. Även om det är fint med snö så hoppas jag ändå på värme även här i Sverige när vi kommer tillbaka, men ser man på dagens vaderprognos så blir det nog tyvärr inte så.. Nej, nu blir det till att göra iordning det sista och sen tidig läggdags för flyget går tidigt imorgon.

Men för er som är kvar här i landet, se på att passa på och njuta av dessa sista vackra vinterdagarna istället för att gömma er för kylan, njut, det gjorde jag idag!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fin vinterdag innan resan

  1. Syster skriver:

    Ha en super skön semester. Ta hand om er Stor kram från oss

Kommentarer inaktiverade.