Företagare på deltid

Då jag nu kör mitt företag på deltid så tänkte jag bli lite bättre på att uppdatera mina sociala sidor gällande företaget. Har ni inte gillat min facebook sida tidigare tycker jag ni ska in och göra det nu. För er som använder twitter, så finns jag även där, följ mig på twitter. Dessa tänkte jag skriva en liten not varje vecka om vad som händer då jag nu i alla fall jobbar minst 20% med företaget i månaden vilket känns bra.

Som det ser ut just nu så är det hemsida för lms.se som utvecklas och sedan så håller jag på att lära mig apputveckling, första appen på google play finns redan, nu så försöker jag få till det med alla licens så jag även kommer kunna publicera appar på appstore för Iphons. Förutom det diskuteras det en hel del med olika parter om diverse samarbete men inga fasta avtal skrivna där än.

Så behöver ni eller någon ni känner hjälp med hemsida, mobilapp eller annat system så är det bara höra av er så kan vi säkert få till något!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Företagare och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.