Hemma igen efter 80års kalaset

Igår kom vi tillbaka till Linköping igen efter långhelgen i Dalarna. Det blev ett lyckat kalas i Tällberg på Grenhotell på lördagskvällen. Middag vid samma bord som för 10år sedan när morfar fyllde 70 så han var lite nostalgisk.

Söndagen innehöll sedan en hel del skidor, eller i alla fall på TV, själv hade jag inte skidorna med så det blev en löptur en timme medan vasaloppsåkarna var någonstans i mitten av banan. Men han tillbaka för att se uppgörelsen, och tyvärr vann inte Tynell som jag hejade på. 5-milen fick vi sedan följa på radion i bilen hem och oj vad spännande de var! och kul att Johan höll undan.

Väl här i Linköping är mycket snö borta så skidsäsongen är nog nu över, ganska skönt då jag börjar längta lite tills orienteringsäsongen drar igång igen!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.