Strålande sol i Falun

Är på besök i Falun över ”långhelgen”, åkte från Linköping i torsdagskväll och åker hem igen på söndag, men innan dess ska vi hinna fira morfar på 80årsdagen. Men det blir imorgon. Idag så åkte jag och Anna till Runn för att njuta av en otroligt fin skridskotur. Kanonis och strålande sol, och åt ena hållet gick det otroligt snabbt, utan att göra något åkte man fram i 3.20min/km (eller 5m/s). Men åt andra hållet gick det betydligt tyngre.

När vi var klara med våran tur så mötte Syster, Johan, Nova och Mamma upp och så blev det korvgrillning och fika, och lite pulkaåkning med Nova :)

En riktig härlig förmiddag ute för att sedan höja pulsen lite i TV soffan när vi kollade på stafetten på VM, silver får helt klart vara godkänt av grabbarna. Nu hoppas jag känner mig pigg till veckan så jag kan komma igång igen med träningen, för min säsong börjar ju närma sig också.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Vinter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.