Två dagar till

Blev två dagar till i Stockholm den här veckan, under tisdagen och onsdagen så var jag upp på SmartOffice utbildning, eller utveckling för det hela. Mycket nytt som skulle in även denna gång, men ganska intressant. denna gång blev det på ett annat hotell, lite närmare kontoret, och lite lyxigare kändes det också.

Så förutom de 4 dagarna förra veckan på WPF kurs så åkte jag tåg fram och tillbaka på fredagen till Stockholm för att vara med på organisationsmöte för SOFT del, även detta mycket intressant. Hade det inte blivit så mycket snö så hade det även gått upp en resa imorgon för att köra ett 10mila läger, men nu blev det inställt och det är nästan så jag tycker det är bra, det tär på en att flänga fram och tillbaka till Stockholm så mycket. Men nu kommer det bli lite lugnare med det närmaste tiden.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Jobb och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.