WPF kurs i Stockholm

Är nu på ett hotell uppe i Stockholm, där jag befunnit mig sedan i måndags, eller inte på hotellet, men i staden, eller rättare sagt utanför i Kista. Kommer vara här till på torsdag då jag går en snabbutbildning i wpf. Det är en inhyrd från Microsoft som är och håller kursen för 9st ”nyanställda” på Infor, ja jag får vist fortfarande gå som nyanställd.. Har varit två intensiva men intressanta första dagar och det känns som jag lärt mig betydligt mer än vad jag gjorde på den 4 poängskurs som jag läste förut..

Förutom intressanta kurser under dagen har det blivit trevliga luncher med alla och middagar med Linköpingarna, de har även dragit med mig på gymmet, så idag blev det ett spinning och corepass och efter det en vända Bowling. Nu blir det dock snart sova så man orkar med att ta in allt imorgon också.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Jobb och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till WPF kurs i Stockholm

  1. morsan skriver:

    Du verkar ha det bra i huvudstaden!

Kommentarer inaktiverade.