Yoga

Anna kom med förslaget att köra yoga i tisdagskväll vilket jag tyckte lät som ett bra förslag. Men oj vad stel man känner sig, eller rättare sagt vad stel man är. Skulle behöva köra ganska mycket mer streching än vad jag gör idag, och då kanske yoga är ett bra alternativ. Sen i går ville Anna köra igen, men hade först inte tänkt vara med då jag fixade med lite annat, men då saker som borde fungera inte fungerade så gav jag upp och hängde med. Var uppe i högvarv när jag började men yogan hade en lugnande effekt och när passet var slut så kände jag mig betydligt lugnare än innan, vilket är bra!

Så målsättningen nu blir att försöka få in ett yogapass i veckan, det tror jag både kropp och själ skulle må bra av.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.