Vintermilen

I söndags så blev det ett par mil skidor i Ålberga och igår åkte jag ett skidlopp vilket var ett bra tag sedan jag åkte sist. Vintermilen i Krokek, runt 100 startande tror jag det var. Det var dock aldrig trångt i spåret då de hade 4 spår i bredd de första 2½km och sedan 3 spår en bit, det blev även ganska bra spridning bland åkarna. Målet var under 40min vilket jag klarade med nästan 2 minuters marginal. Dock så behöver jag nog träna på stakåkningen innan jag satsar på att åka Vasaloppet, ett par nya skidor behövs kanske eller i alla fall fixa till glidet, för jag tappade 2 platser pga det dåliga glidet.. Jag slog i alla fall Henrik så det var ju tur :)

Nu är det plusgrader igen så vi får väl se om snön försvinner eller om den vill ligga kvar så man kan åka lite mer skidor i vinter innan de läggs in på hyllan i förådet. Jag hoppas på det.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Vinter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vintermilen

  1. morsan skriver:

    Härligt med skidåkning!
    Har du inte fixat glidytan sedan jag gjorde det för flera år sedan?

  2. Mikael Andersson skriver:

    morsan < Nej det har jag nog inte gjort :)

Kommentarer inaktiverade.