Meny system

Har senaste dagarna suttit och pillat lite med ett meny system som jag sedan ska kunna återanvända på några olika projekt som jag håller på med eller ligger i planeringsstadiet.  det som är speciellt med denna meny är att en anpassar sig beroende på om skärmen är bred eller smal, och fungerar då smidigt på mobila enheter utan att behöva göra något speciellt. Meny systemet har även koll på vilken sida som är aktiv, och hämtar informationen från en databas så man behöver inte in och pilla något i koden när man skapar upp en ny meny på en ny sida utan bara lägga till valen i databasen och så ska det fungera smidigt.

Har fått allt att fungera smidigt på iPad och dator, men på min Andriodtelefon verkar dock inte undermenyn komma upp när jag klickar så där finns lite att felsöka. Men för övrigt är jag nöjd med det, ni kan spana in den här. Lite inspiration har jag tagit från adminsidan för denna wordpressblogg.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Programmering och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.