Lugnt efter leverans

Igår var det hektiskt på jobbet, saker som brukar fungera fungerade inte eftersom de skulle vara klara och levererade igår. Men skenet bedrog nog lite och de mesta fungerade nog som de skulle. Hela början av veckan har i alla fall innehållet mycket testning och buggfixande, då det den 10 januari skulle levereras. Dock så har vi fortfarande ett till stopp den 31 januari då den verkliga leveransen sker. Men alla uppdateringar nu måste analyseras nog om de verkligen ska vara med.. Så idag har det varit lite lugnare, fortfarande lite testning men som tur var inte jätte mycket buggar som jag måste fixa till, än i alla fall. Tror vi ska börja med lite nytt nästa vecka, så då får vi se om jag ska gå tillbaka till mer webbtekniker eller om det blir att fortsätta i Java, som jag i och för sig trivts med.

Så snart ska Infor:s kunder kunna köra DAF på SharePoint, vi får se vad de kommer tycka om det, och om det vi byggt håller när det kommer ut i bruk.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Jobb och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lugnt efter leverans

  1. morsan skriver:

    Håller tummen, kan ju inte bli annat än bra när Infor:s time fixar!

Kommentarer inaktiverade.