Fixa ryggen

Var hos en massör igår och det var välbehövligt, riktigt stel.. Så nu har jag verkligen bestämt mig och sätter därför upp ett mål att jag verkligen ska göra de dagliga stretchingövningarna och köra lite extra styrkeövningar för ryggen. Se till att sitta mer ergonomiskt på jobbet, samt stå minst 1 gång om dagen. Där till ska jag gå på massage minst 1 gång i månaden. Så förhoppningsvis ska dessa saker göra att jag kommer fram till mitt mål att bli av med alla problem som jag haft med rygg och nacke.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fixa ryggen

  1. Marie skriver:

    Bravo ! Då kan Håkanssons massagemottagning lägga ned .

  2. morsan skriver:

    Låter förståndigt!

Kommentarer inaktiverade.